ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είμαστε όλοι ποδηλάτες!

​Το ξύλινο ποδήλατο δημιουργήθηκε για να γίνει το καλύτερο ποδήλατο της πόλης. Χάρις στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του απευθύνεται σε όλους, είναι έτοιμο να σου τραβήξει την προσοχή από την πρώτη “πεταλιά”. Χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό το ξύλο, επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του ποδηλάτου και μεταφέρουμε το αποτύπωμα της φύσης στο αστικό τοπίο.

Πώς ξεκινήσαμε;

Τον Αύγουστο του 2016, εμείς, μία ομάδα από λάτρεις της υπαίθρου, που θέλουν να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο όμορφο, μέσα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με τον πιο φυσικό και δημιουργικό τρόπο, ιδρύσαμε στην Ελλάδα ένα δημιουργικό εργοστάσιο ξύλου! Με πολύ αγάπη και μεράκι, και σεβόμενοι το περιβάλλον, κατασκευάσαμε το πρώτο μας ξύλινο ποδήλατο, υλοποιώντας έτσι την αρχική μας ιδέα, δηλαδή την κατασκευή του καλύτερου ποδηλάτου πόλης.

Με τη χρήση δρύινου ξύλου καταφέραμε όχι μόνο να επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του, αλλά και να μεταφέρουμε το αποτύπωμα της φύσης στο αστικό τοπίο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που ξεχειλίζει φως, καθώς τροφοδοτείται και μεταφέρει την ζωογόνο ενέργεια του ήλιου. Αυτή τη ζωογόνο ενέργεια τιθασεύουμε και προσφέρουμε σε εσάς, μέσα από τα ποδήλατά μας. Το κάθε ξύλινο ποδήλατο είναι χειροποίητο και μοναδικό, σε προκαλεί να το αγγίξεις και να μοιραστείς την ενέργεια του ποδηλατώντας.

Προμηθευτείτε το ξύλινό σας ποδήλατο.

Γνωρίστε τον πιο όμορφο και εργονομικό τρόπο να κινείστε στη φύση αλλά και την πόλη. Τα νέα, ξύλινα ποδήλατα από ξύλο λευκής φλαμουριάς (φράξο) με σύστημα 2 ή 7 ταχυτήτων ή στην πιο άνετη, E-bike έκδοσή τους, θα σας συνοδεύσουν σε ταξίδια... μυθικά. Γίνετε μέλος της οικογένειας των ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΤΗΛΕΓΟΝΟΣ και ΆΡΓΟΣ και ανακαλύψετε μαζί τους νέες διαδρομές και μέρη, με «πράσινα» οχήματα που θυμίζουν -και μυρίζουν- Ελλάδα. Δείτε εδώ όλα τα ποδήλατά μας.

 

TOP